L'Ateneu les Bases està d'aniversari. Ha fet cinc anys i el passat cap de setmana ho va celebrar amb un complet programa d'activitats, que va incloure la fotografia de família que protagonitza aquesta família.

Divendres, l'Ateneu va estrenar la terrassa Cosment amb un Family Ioga amb una sessió per a nens i nenes de 4 a 10 anys acompanyats per un adult. També es va programar la sortida Atenout BTT.

Dissabte, es va programar Ioguilates, AquaDance, una súper masterclass especial amb tot l'equip Ateneu a l'aire lliure i a ritme de musica en directe... Una fira del 5è aaniversari entre el carrer de les Cintaires, el pàrquing i el pati exterior. Circuit extrem de bicicleta amb Mbici; parades de tallers de mascares en anglès d'English4all i xapes personalitzades amb Creu Roja, parc de jocs gegants i pista de basquet sobre rodes per FCEDF.

Els participants van poder veure els últims models d'automòbils DS Futurauto, comprar les malles de Dijaneiro, obtenir obsequis de Junyent Clínica Dental i conèixer totes les activitats i programes de la Coordinadora de Jubilats i pensionistes de Manresa. També van poder adoptar un gos de la Protectora Seproan, donar sang al Banc de Sang i Teixits, pujar al camió dels bombers de l'Associació d'Antics Bombers de Manresa, veure Gegants i Dracs de La Carnavalada, tastar dolços i productes eco del Tastet de l'Abat, i menjar la botifarra de la barbacoa d'Onteneu.

Tot plegat, va estar amanit amb l'animació de Jordi Callau i la batucada del grup Xàldiga. També es va fer un concurs d'Instagram i un de la "La foto més matinal i original".