Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa programa prop d'una vintena d'activitats estiuenques per al jovent

L'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, organitza, un any més, l'Estiu Jove de Manresa, una proposta amb prop d'una vintena d'activitats esportives, artístiques i d'oci per a nois i noies de 14 a 29 anys en què enguany s'han potenciat de manera especial les activitats musicals i les esportives.

Un torneig de videojocs, una banyada nocturna a les piscines municipals amb llums i música chill out, el torneig de vòlei platja a la plaça Major, una nova edició del concurs de bandes musicals Batalla de bandes, i un taller de grafits per adequar els exteriors de l'espai Joan Amades són, entre d'altres, algunes de les propostes que ofereix Manresa Jove per als mesos de juny i juliol. Les inscripcions ja es poden tramitar des d'ahir a través de la pàgina web www.manresajove. cat.

La presentació de l'Estiu Jove de Manresa es va fer ahir al migdia al pati del Casino, a càrrec de la regidora de Cultura, Anna Crespo, i representants d'algunes de les entitats organitzadores: Jordi Guitart (Club Vòlei 6), Roger Pujol i Bernat Garcia (Associació Vint Catorze), Marta Lentijo (Casal de Joves la Kampana) i Hafid Kharbouch (Frikiweek). També hi van assistir Dani Castellano (Casa de la Música) i Cristina Cano (tècnica municipal de Joventut).

Crespo, que va destacar el fet que la programació mantingui les activitats consolidades i que, alhora, n'inclogui de noves, va animar a participar-hi i va subratllar que l'Estiu Jove de Manresa persegueix un doble objectiu: «donar suport i potenciar la participació de teixit associatiu juvenil de la ciutat a través de propostes que sorgeixen de les entitats juvenils, i promoure activitats d'oci per a les persones joves». L'oferta pretén diversificar les opcions de lleure que hi ha a Manresa per a la gent jove, adaptada a la diversitat d'interessos del col·lectiu i amb la col·laboració i implicació d'entitats i associacions juvenils de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu