Segueix-nos a les xarxes socials:

L'associació de veïns de la Plaça Catalunya celebra aquest cap de setmana la Festa Gran del Barri

Enguany el Parc Vilacloses acollirà la festa dels 'Estels de Vida' amb tot d'activitats, inflables i tallers pels més petits

L’associació de veïns de la Barriada Saldes Plaça Catalunya ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Gran del Barri que es durà a terme aquesta setmana, del dijous 13 al diumenge 16 de juliol amb activitats per a tots els gustos. La festa gran arrencarà el dijous 13 de juliol amb la xerrada 'Invulnerables enfront les addiccions' que anirà a càrrec de Sor Lucia Caram i els Mossos d'Esquadra al Centre Cívic Selves i Carner.

Divendres 14 de juliol començarà la jornada amb la tradicional recollida d'aliments a benefici de Càritas Manresa que es durà a terme a la Plaça Catalunya des de les 10h fins a la 13h i que es repetirà també el dissabte 15 de juliol a la mateixa hora. A la tarda de divendres, ja a partir de les 19h, tornarà una nova edició del 'Va de Tapes' amb la participació dels bars del barri 'Uniqus', 'Delorean', 'Savoy', 'Caliu' i 'Rusiñol', que han creat tapes especials per a l'ocasió. A les 22h la Plaça Catalunya s'omplirà de música amb el concert del 'Combo DA CAPO de l'Esclat' i 'Ayawascat Band'.

Dissabte 15 de juliol a les 17h el Parc Vilacloses prendrà el protagonisme per acollir la Festa 'Estels de Vida' amb tot d'activitats infantils amb inflables, tallers d'estels, maquillatge i escacs amb la col·laboració de l'Associació Cultural Argentina. A les 18:30h també hi hauria beenar per a tots els participants dels tallers, mostra de Vehicles dels Mossos d'Esquadra i a les 20h es durà a terme una volada d'Estels.

A partir de les 20:30h la festa es traslladarà a la Plaça Catalunya on tindrà lloc la Botifarrada popular i el Pregó de la Festa Gran del Barri que enguany anirà a càrrec del filòleg Lluís Calderer. La festa continuarà a les 22h amb l'actuació de Carla Show que donarà pas al Ball de Nit amb l'orquestra 'Gran Premier'.

Diumenge, 16 de juliol a les 8 del matí tindrà lloc una caminada fins al Celler del Molí del Collbaix (necessària inscripció prèvia abans del dijous 13 de juliol contactant al tel. 93 873 63 64 /93 877 24 88). Les festes acabaran el diumenge a les 19:30h a la Plaça Catalunya amb la ja tradicional Cantada d’havaneres a càrrec de la formació 'Cavall Bernat'.Programa de la Festa Gran de la Barriada Saldes Pl. Catalunya

Dijous, 13 de juliol

CENTRE CÍVIC SELVES I CARNER

19h - Xerrada 'Invulnerables enfront les addiccions' amb Sor Lucia Caram i els Mossos d'Esquadra

Divendres, 14 de juliol

PLAÇA CATALUNYA

10:00 a 13:00h - Recollida d'aliments 'LA FAM NO FA VACANCES'

19:00h - VA DE TAPES amb els bars 'Uniqus', 'Delorean', 'Savoy', 'Caliu' i 'Rusiñol'.

22:00h - Música a la Fresca amb 'Combo DA CAPO' i 'Ayawascat Band'.

Dissabte, 15 de juliol

PLAÇA CATALUNYA

10:00 a 13:00h - Recollida d'aliments 'LA FAM NO FA VACANCES'

PARC VILACLOSES

17:00 a 20:30h - Inflables per la Mainada, taller d'estels, maquillatge i escacs

18:30h - Berenar

19:00h - Mostra de Vehicles dels Mossos d'Esquadra

20:00h - Volada d'Estels

PLAÇA CATALUNYA

20:30h - Botifarrada popular

21:30h - Pregó de la Festa a càrrec de Lluís Calderer

22:00h - Actuació de Carla Show

23:00 - Ball de nit amb Orquestra Gran Premier

Diumenge, 16 de juliol

PLAÇA CATALUNYA

8:00h - Caminada al Celler El Molí de Collbaix

19:30h - Cantada d'Havaneres a càrrec de 'Cavall Bernat'

Prem per veure més contingut per a tu