Segueix-nos a les xarxes socials:

"Dansànima", omple de públic l'església del convent de les caputxines

Programat per la plataforma que dóna suport a les germanes, va tenir lloc divendres al vespre

"Dansànima", omple de públic l'església del convent de les caputxinesMireia Arso

Dins del cicle de concerts que programa al convent de les caputxines de Manresa la Plataforma 379, integrada per persones i entitats que donen suport a les monges en la seva intenció de cedir el convent a la ciutat quan elles ja no hi siguin, ahir divendres al vespre va tenir lloc a l'església del convent l'espectacle de dansa i música clàssiques de la Índia "Dansànima".

L'actuació, que va anar a càrrec dels músics Shyam Sunder (Nova Delhi) i Federico Saneni (Milà) i de la ballarina Núria Sala Grau (Calaf), va tenir una bona assistència a l'església del convent de Sant Carles Borromeu del carrer de Talamanca. Com va anar la cessió frustrada

Recordem que les quatre monges que hi viuen volen cedir el convent a la ciutat, però que el Vaticà, amb el bisbat com a braç executor, els va tombar l'acord amb la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSMM) per fer-ho. La idea era que la FSSM tingués cura d'elles fins al final i, a canvi, que pogués fer una residència per a persones grans dependents al convent. La Plataforma 379 va néixer al cap d'un temps de l'anul·lació de l'acord per donar escalf a les caputxines i demostrar-los que en la seva lluita no estan soles.

Prem per veure més contingut per a tu