Segueix-nos a les xarxes socials:

La commemoració del Dia de la Seu de Manresa arriba avui al seu equador

Avui, l'historiador Josep Galobart oferirà la conferència 'La restauració de la Seu en el temps de les Bases de Manresa'

La celebració a l'entorn del Dia de la Seu gairebé ha arribat al seu equador. S'han dut a terme dues de les activitats programades -la missa solemne seguida de jornada de portes obertes i la conferència de l'historiador Joaquim Aloy «1936. Objectiu: Salvar la Seu»-, i durant els darrers dies del mes d'octubre tindran lloc la resta d'actes.

Avui dijous, a les 8 del vespre a la sala gòtica de la Seu de Manresa, l'historiador Josep Galobart oferirà la conferència «La restauració de la Seu en el temps de les Bases de Manresa».

Dissabte, a les 8 del vespre a la basílica, tindrà lloc un concert del grup vocal Brevis et Solemnis, especialitzat en música religiosa, que interpretarà un programa centrat en obres sacres de Mozart, Haydin i Schubert.

Finalment, dilluns que ve, també a les 8 del vespre a la basílica, concert coral de la formació Kammerchor Reutlingen d'Alemanya sota la direcció de Marcel Martínez, col·laborador de la Capella de Música de la Seu en la missa de festa major com a organista.

Prem per veure més contingut per a tu