Segueix-nos a les xarxes socials:

La plataforma en defensa de les pensions tallarà el trànsit a la Bonavista, dissabte

Convoca una concentració per aquest dissabte a la tarda a favor dels drets socials

La plataforma en defensa de les pensions tallarà el trànsit a la Bonavista, dissabte

La plataforma en defensa de les pensions públiques i dels drets de la gent gran del Bages ha convocat per dissabte a la tarda una concentració a la Bonavista de Manresa que també inclourà un tall de trànsit. L’objectiu és fer palès el seu malestar respecte el finançament, la revalorització de les pensions i la precarietat laboral.

Els últims mesos la plataforma ha protagonitzat diverses accions de protesta a Manresa per demanar unes pensions dignes.

La plataforma considera que hi ha diners per mantenir els drets socials, i si aquests es retallen no és per un problema econòmic, sinó que es tracta de decisions polítiques que determinen quines despeses tenen prioritat.

Cita com a exemple els 65.000 milions d’euros que va costar el rescat de la banca; els milers de milions destinats a compra d’armament; el rescat de les autopista del centre de la península; els diners per promoure els plans de pensions privats. També critiquen que la pensió mitjana d’un home sigui de 1.220 euros i la d’una dona en 768.

La convocatòria per aquest dissabte és a les 6 de la tarda. La plataforma convida tothom a afegir-se a la seva protesta amb l’argument que defensar les pensions avui és preservar les de demà. «Són els drets de tots els que estan en joc», afirmen».

Prem per veure més contingut per a tu