Segueix-nos a les xarxes socials:

Reobren el tram del passeig del Riu de Manresa tallat per la crescuda del Cardener

El que sí es manté, de moment, és l'altre tall de trànsit que afecta la zona, el de la carretera de la Renfe

Crescuda del Cardener a Manresa

12

El riu Cardener va baixar molt ple durant el dia d'ahir i va provocar alguns desbordaments puntuals, que a Manresa van obligar a tallar el passeig del Riu, entre el pont de Sant Francesc i el pont de la Reforma. L'absència de pluges i el control del cabal del riu va permetre als serveis de Manteniment i Neteja de l'Ajuntament netejar la calçada, que en alguns punts presentava una acumulació d'aigua i fang important, i a 2/4 de 10 d'ahir al vespre es va reobrir el trànsit en aquest punt.

Tot i així, des de Protecció Civil es recomana continuar mantenint la precaució i l'extrema prudència en les lleres del riu, ja que el cabal continua sent molt important. Les pluges, juntament amb el desembassament d'aigua dels pantans de la Llosa del Cavall i Sant Ponç, van provocar les crescudes durant el dia d'ahir.

Unes hores més tard, Protecció Civil ha informat que també s’ha reobert al trànsit de vehicles la carretera C-1411b (carretera de Can Poc Oli), un cop finalitzades les tasques de neteja a causa la crescuda del riu i que va obligar ahir a tallar el trànsit des del pont de la Reforma fins a l’enllaç de la C-55 a primera hora del matí.

Prem per veure més contingut per a tu