Segueix-nos a les xarxes socials:

El Lluís de Peguera pren part activa en la trobada estatal d'Escoles Sostenibles

L'institut manresà va ser triat per formar part de la delegació catalana que va representar la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya

El Lluís de Peguera pren part activa en la trobada estatal d'Escoles SosteniblesILLP

L'Institut Lluís de Peguera de Manresa va ser triat per formar part de la delegació catalana que va representar la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya en una trobada estatal celebrada a la localitat d'Alcaraz, a Albacete, a finals del mes d'octubre i coordinada per ESenRED (escoles per a la sostenibilitat).

Tant l'alumnat com el professorat que va assistir a aquesta trobada van tenir l'oportunitat d'intercanviar experiències amb altres centres que també formen part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya i participants de la resta de l'estat. A més a més, van tenir l'oportunitat de participar en diferents tallers relacionats amb el medi ambient.

La trobada se celebrava sota el títol "Tinguem cura del planeta" i hi van participar fins a 116 joves de tot l'estat i 31 docents.

Les escoles que formen part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles, com és el cas de l'Institut Lluís de Peguera, prioritzen els temes ambientals en els seus projectes educatius i promouen la participació de l'alumnat en la presa de decisions sobre les accions que el centre porta a terme per poder donar resposta als problemes ambientals i als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible definitius pels estats membres de les Nacions Unides.

Prem per veure més contingut per a tu