Segueix-nos a les xarxes socials:

Presó per a l'acusat de robar amb violència a un operari que penjava llums de Nadal

El processat va sostreure el telèfon mòbil de la víctima d'una estrebada

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Manresa de 45 anys, de nacionalitat espanyola, acusat d'haver robat amb violència a un operari municipal, quan estava penjant els llums de Nadal. El processat, que va sostreure el telèfon mòbil de la víctima, ha ingressat a la presó per ordre del jutge de guàrdia de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i un delicte de danys.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dimarts passat a la matinada. Tres treballadors de l'Ajuntament de Manresa instal·laven llums de Nadal a la zona del carrer del Born. En aquell moment, un grup de cinc persones se'ls va acostar i els van començar a increpar i a trencar el material que portaven.

Tot seguit, un va empènyer i colpejar al pit un dels treballadors, i, d'una estrebada, li va sostreure el telèfon mòbil. Seguidament, l'agressor i els seus companys van fugir ràpidament del lloc. Poques hores després, cap a les 9 del matí, els Mossos van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori violent.

Prem per veure més contingut per a tu