Manresa té el millor escape room de terror que es pot trobar a tot l'Estat. La sala Until Dawn de la Clau Room Escape va ser una de les triomfadores de la tercera edició dels Escape Room Awards, celebrada a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona.

El segon projecte de Josep Just i Josep Mas va guanyar el premi a la millor sala d'escapisme de por i també com a sala més valorada pels usuaris d'Escape Radar.

A banda dels dos premis aconseguits, el joc portàtil que es pot jugar a les instal·lacions de la Clau Room Escape, Cindy box, estava nominat a la categoria de millor esdeveniment/joc atípic, però aquest guardó el va guanyar l'esdeveniment d'escapisme teatralitzat Psycho Escape d'Horroland, l'Scream Park celebrat a Cercs els mesos d'octubre i novembre de l'any passat.

Les nominacions per a Until Dawn no van acabar aquí. La sala d'escapisme de la Clau Room Escape estava nominada a dues categories més.

Optava al premi a les millors proves, que va anar a parar a mans de la sala badalonina The Exam d'Abduction, i a la millor experiència, que se'l va endur Alien el Origen d'Escape Barcelona.

Les sales d'escapisme especialitzades en por de la Catalunya Central van gairebé monopolitzar les nominacions a la categoria de millor Escape Room de Terror. Xperiment, d'Insomnia Corp. de Berga, i Inmortum, d'Hostal 83 de Gironella, van disputar el guardó al joc manresà. A més, Climent Vila, d'Insomnia Corp., estava nominat com a Millor Game Màster i la seva sala del Còctel del doctor optava al premi a la Millor Immersió, però en aquesta edició no va poder guanyar en cap categoria.

Els Escape Rooms Awards van néixer l'any 2016, amb el nom de Taty Hunter Awards, per iniciativa d'una parella valenciana aficionada a fer sales d'escapisme per tot Espanya.

A la primera edició, el joc d'Xperiment d'Insomnia Corp. va guanyar el premi de Millor experiència.

Després de l'èxit obtingut dins del món escape room, l'any 2017 van fer la segona edició dels premis en la qual la sala bergueda- na del Còctel del doctor va gua-nyar a la categoria de Millor Immersió.