La jornada de portes obertes celebrada dissabte per conèixer la oferta formativa de les universitats establertes a la capital del Bages va aplegar a 1.357 persones que van visitar les dependències i instal·lacions del Campus Universitari.

Els futurs estudiants van assistir a les sessions de benvinguda i es van poder informar dels diferents graus formatius que ofereixen les dues universitats, van poder parlar amb els responsables del graus i resoldre dubtes. També van visitar les instal·lacions i van passejar pels diferents espais.

Després van visitar les equipaments que donen servei als alumnes com la Clínica Universitària (CU+), la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM), on finalitzava la jornada de portes obertes i s'obsequiava als assistents amb la piruleta del campus.

La Fundació Universitària del Bages (FUB) va ser el centre més visitat amb 720 persones, seguida de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que en va comptabilitzar 200. Pel que fa els equipaments, la Biblioteca del Campus (BCUM) va rebre 237 persones i la Residència Universitària 200.