Les festes del Carme organitzades per l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants de Manresa van aconseguir una bona afluència de públic de totes les edats.

La celebració va començar a 2/4 de 10 del matí amb l'inici de l'ofrena floral a la verge del Carme, oberta a tothom, a la plaça Europa. Les ofrenes de flors es van poder fer fins a 2/4 de 8 de la tarda.

A les 10 del matí es va celebrar a la parròquia del Carme la missa en honor a la patrona.

Ja a la tarda, de 6 a 8, a la plaça del Carme va tenir lloc una cantada d'havaneres a càrrec del grup Sa Parranda i, en acabar, rom cremat per a tothom. A la mitja part de l'actuació xocolatada i croissants. Finalment, a les 8 de la tarda a la parròquia de la Mare de Déu del Carme es va celebrar una missa amb l'actuació de la coral Font del Fil.

Les festes del Carme arriben abans de les festes de Sant Ignasi, impulsades també per l'associació de comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants -amb la Fundació la Cova, la Fundació Turisme i Fires de Manresa i l'Ajuntament-, que oferiran un programa d'actes amb més d'una quarantena de propostes.