La tempesta que va caure abans-d'ahir a Manresa va provocar talls elèctrics que van deixar un total de 1.700 abonats de diferents punts de la ciutat sense subministrament, segons van explicar ahir fonts d'Endesa.

La principal afectació va ser al barri de la Parada, on 800 clients van quedar sense electricitat a partir de 2/4 de 9 del vespre. D'aquests, gairebé 500 van tornar a tenir llum a la mitjanit, però 309 no va recuperar la normalitat fins a 2/4 de 5 de la matinada. Abans que aquesta, la primera avaria va tenir lloc entre les 19.08 h i les 20.53 h, i va afectar 399 clients d'Endesa, que no va concretar a quina zona va ser.

L'últim tall, a la zona de les Bases de Manresa, va deixar sense subministrament elèctric 500 clients i es va produir entre la mitjanit i la 1 de la matinada.

La tempesta, que al llarg de la tarda va deixar un registre de 46,5 litres per metre quadrat a la capital del Bages, també va tenir afectacions a l'enllumenat públic. És el cas del carrer de la Creu Guixera, que va quedar a les fosques, i del tram del passeig de Pere III entre la plaça de Crist Rei i la d'Espanya, que era a les fosques a quarts d'11 de la nit. La intensitat de la pluja que va caure va generar desenes d'incidències.