Segueix-nos a les xarxes socials:

Les fires Ecoviure i Cuida't es tornaran a celebrar juntes el 19 i 20 d'octubre

Les fires Ecoviure, relacionada amb el medi ambient, i Cuida't, centrada en la cura de la salut, tornaran a coincidir en dates, tot renovant l'aposta iniciada l'any passat per la Fundació Turisme i Fires de Manresa de dedicar-hi un cap de setmana. Les dues fires se celebraran al Palau Firal de Manresa els dies 19 i 20 d'octubre, en espais diferenciats i amb programes independents, però amb la voluntat d'afavorir el trànsit de visitants entre l'una i l'altra. En l'edició de l'any passat, la complementarietat de les dues fires va permetre incrementar-ne el global de visitants.

A hores d'ara, Ecoviure ha comercialitzat prop d'un 65% de l'espai disponible, i l'ocupació de Cuida't està al voltant del 50%.

Una de les principals novetats d'Ecoviure serà la creació d'El Petit Ecoviure, un espai dedicat als infants amb activitats divulgatives i de sensibilització. També es preveu que el sector de l'alimentació ecològica tingui un protagonisme destacat en aquesta fira. Per part seva, Cuida't tindrà la presència d'associacions solidàries d'afectats per diferents malalties.

Prem per veure més contingut per a tu