La tercera edició de Festa del Tomàquet del Bages ha aconseguit comercialitzar mil quilos de les varietats locals, segons els organitzadors: l'Ajuntament de Manresa, MengemBages, l'Escola Agrària, Proper, Parc de la Sèquia, Fundació Alícia, Fundació Catalunya la Pedrera, Bages Impuls, Mercat Puigmercadal i l'Agrupació de Defensa Vegetal del Bages, amb el suport, entre d'altres, del Consell Comarcal del Bages.

El mercat de dissabte va ser un dels plats forts de la festa, amb nou pagesos venent el seu producte.

La plaça de Puigmercadal va rebre, durant tot el matí, un bon nombre de visitants. Els pagesos van atendre un total de 650 persones, i van vendre fins a 1.000 kg de tomàquets.

Aquest any, també es van poder comprar formatges, el producte convidat de la festa, i llavors de tomàquet, proporcionades per l'Era (Espai de Recursos Agroecològics).

La procedència dels visitants va ser majoritàriament local, però també es van atendre persones de la resta de la comarca, de comarques veïnes i d'altres poblacions catalanes com Reus, Lleida, Barcelona o Ripollet, entre altres.

Durant el mercat es va sortejar una cistella de productes del Bages, valorada en 65 euros, que es va lliurar al guanyador el mateix dissabte. La despesa de la festa ha estat de 13.000 euros.