Segueix-nos a les xarxes socials:

Crida multitudinària a Manresa per protestar contra la sentència i les actuacions policials

La Policia Local xifra en unes 10.000 les persones que aquest divendres han desfilat pels carrers més cèntrics

This browser does not support the video element.

La manifestació de Manresa omple la plaça Major

Entre 8.000 i 10.000 persones, segons l'última valoració feta per la Policia Local de Manresa a Regió7, han participat aquest divendres al migdia a la manifestació que ha recorregut els carrers més cèntrics de la capital del Bages i ha acabat omplint de gom a gom la plaça Major per reclamar la llibertat dels líders independentistes.

Manifestació del 18 d'octubre, a Manresa

7

Convocada pel Comitè de Vaga del 18 d'octubre, la marxa ha arrencat a la plaça de Sant Domènec a les 11 del matí. Durant tot el trajecte, que ha passat pel Passeig de Pere III, Crist Rei, el carrer Guimerà i la Muralla, per enfilar fins l'Ajuntament, l'ambient ha estat molt festiu. Hi ha pres part persones de totes les edats, però els càntics i la iniciativa la portava la gent més jove.

A la plaça Major no s'hi cabia. Ja era plena quan encara tots els manifestants no hi havien arribat. Allà s'ha llegit un manifest molt crític amb l'actuació dels Mossos d'Esuadra i el conseller d'Interior, Miquel Buch.

Alguns dels participants han enganxat adhesius en alguns establiments i, un cop desconvocada la protesta, hi ha qui ha decidit seguir manifestant-se, però davant la caserna de la Guàrdia Civil. En aquest punt, a la 1 del migdia hi havia més de dues-centes persones, també sobretot joves. S'hi han quedat fent càntics de forma pacífica fins cap a 3/4 de 2.

Concentració davant de la caserna de Manresa

5
Prem per veure més contingut per a tu