El Montepio de Conductors de Manresa té nou director. Es tracta de Josep Maria Soler. L’entitat ha canviat la direcció per iniciar, aquest 2020 una etapa de renovació i millora que serà liderada per Segons ha fet públic el Montepio, l’entitat fa una aposta molt ferma per millorar els serveis que ofereix, adaptar-se als reptes de futur i consolidar-se com a entitat de referència a la Catalunya Central en serveis i protecció a les persones, aportant també solucions a l’àmbit de la mobilitat.

Josep M. Soler és màster en gestió cultural, postgrau en captació de fons, expert en consultoria en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) assessorant empreses i institucions, formador, i va treballar durant anys a Caixa Manresa, Catalunya Caixa i BBVA com a responsable de projectes i en l’àmbit comercial d’assegurances.

Soler està vinculat al món associatiu i cultural de Manresa. Actualment és el president de la Fundació Cultura i Teatre, que és propietària de la sala Els Carlins. Treballa conjuntament amb el Casal Familiar Recreatiu en la seva gestió i dinamització. La Fundació és una institució que té com a objectiu la conservació del immoble i la promoció del teatre i la cultura. Una de les activitats tradicionals que porta a terme el Casal són els Pastorets que cada any es representen als Carlins.

El nou director, que fa tàndem amb Llorenç Juanola com a president de l’entitat, vol centrar els seus esforços en adaptar els serveis i productes del Montepio a un mercat constantment canviant, a consolidar el compromís de l’entitat amb el territori i amb la seguretat viària, i a mantenir i fer créixer la cartera de socis i serveis, segons la mateixa entitat. Substitueix a Ramon Baraldés.