El director de la Joviat, membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia
Vilaseca és el cap visible de l'Escola d'Hoteleria del centre manresà, que ja acumula 32 anys de recorregut
El director de l'Escola Joviat, Jordi Vilaseca, ha entrat a formar part com a membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, una corporació que té com a finalitat la investigació, la divulgació i la promoció del coneixement i l'observança de la cuina i de les activitats gastronòmiques de les diferents comarques de Catalunya.
La Joviat i, concretament, la seva Escola d'Hoteleria han llegit aquesta incorporació com «un reconeixement de molt prestigi a la llarga trajectòria, esforç, professionalitat i estima de totes les persones que n'han format part» al llarg dels seus 32 anys de recorregut i «per a les que n'estan formant part actualment».
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia és una associació sense ànim de lucre nascuda el 1989 com un fòrum de recepció, divulgació i debat dels coneixements gastronòmics, que és posada al servei de tots els ciutadans. La va fundar el periodista, gastrònom i historiador Nèstor Luján amb un grup de gastrònoms. Actualment, té de president l'economista i empresari Carles Vilarrubí, vicepresident institucional del FC Barcelona fins al 2017.
Temes
Més a Manresa
-
A Manresa hi ha més de 30 persones vivint al cotxe, en barraques o al carrer
-
Pas alternatiu durant 2 mesos a l'alçada del Xup per posar semàfors als accessos
-
L'expresident de Ferrocarrils parlarà a Manresa de la mobilitat del futur
-
Els usuaris de Renfe a Manresa assumeixen els retards amb resignació