Segueix-nos a les xarxes socials:

El director de la Joviat, membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia

Vilaseca és el cap visible de l'Escola d'Hoteleria del centre manresà, que ja acumula 32 anys de recorregut

El director de la Joviat, membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomiaescola joviat

El director de l'Escola Joviat, Jordi Vilaseca, ha entrat a formar part com a membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, una corporació que té com a finalitat la investigació, la divulgació i la promoció del coneixement i l'observança de la cuina i de les activitats gastronòmiques de les diferents comarques de Catalunya.

La Joviat i, concretament, la seva Escola d'Hoteleria han llegit aquesta incorporació com «un reconeixement de molt prestigi a la llarga trajectòria, esforç, professionalitat i estima de totes les persones que n'han format part» al llarg dels seus 32 anys de recorregut i «per a les que n'estan formant part actualment».

L'Acadèmia Catalana de Gastronomia és una associació sense ànim de lucre nascuda el 1989 com un fòrum de recepció, divulgació i debat dels coneixements gastronòmics, que és posada al servei de tots els ciutadans. La va fundar el periodista, gastrònom i historiador Nèstor Luján amb un grup de gastrònoms. Actualment, té de president l'economista i empresari Carles Vilarrubí, vicepresident institucional del FC Barcelona fins al 2017.

Prem per veure més contingut per a tu