Fibracat s'ha sumat a la iniciativa de la Societat Catalana de Tecnologia per facilitar l'acompanyament telemàtic dels pacients de coronavirus. El projecte solidari, batejat amb el nom de TelecomuniCAT, pretén que les persones ingressades per coronavirus puguin estar acompanyades de familiars i amics, de manera virtual. Per fer realitat el contacte telemàtic, Fibracat ha donat targetes SIM amb dades de connexió mòbil. En una primera fase, hi col·laboren el Clínic, l'Hospital de Bellvitge, el Parc Taulí de Sabadell, el Germans Trias i Pujol, Sant Joan de Déu de Martorell i l'Hospital del Mar i no es descarta ampliar-ho a altres equipaments sanitaris.

Per aconseguir dispositius en bon estat, nous o de segona mà, o per fer un donatiu econòmic per comprar-ne, l'IEC ha iniciat una campanya de micromecenatge on es poden fer aportacions a partir de 5 euros.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, assenyala que la col·laboració públic-privat forma part del seu ADN i és, en aquests moments de situació d'emergència, quan aquest binomi "encara és més potent i necessari". També considera que, tot i que, per Fibracat l'aportació representa un esforç econòmic "important", l'acompanyament a persones hospitalitzades "no té preu". Per això, anima a col·laborar amb el projecte TelecomuniCAT donant tauletes o fent aportacions econòmiques perquè "empreses i societat civil" contribueixin a arribar on l'administració "per sí sola no arriba en moments de dificultats".