A partir de dilluns Renfe reajustarà el seu servei a la línia R4 entre Manresa i Barcelona oferirà un 71% del servei en hora punta i un 61% la resta de la jornada. Aquesta mesura també afectarà l'R1, l'R2, l'R3 mentre que la resta de línies de Rodalies mantindran l'oferta actual del 50% del servei.

Durant l'última setmana els serveis de Rodalies de Renfe van registrar un descens diari de demanda al voltant del 92%. Segons la companyia, D'aquesta manera es manté, com a màxim, un nivell d'ocupació que representi un terç de la capacitat i es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

D'altra banda, es manté la situació a les línies R3, R7, RT1, RT2 i RG1. A la línia R3, es manté, un servei alternatiu per carretera entre Ripoll i Puigcerdà amb tres expedicions per sentit (matí, migdia i tarda-nit).

A la línia R7 la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d'estacions estan servides per l'R4.

L'RG1 comparteix recorregut amb trens de l'R11 i R1 i els viatgers de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus.

Finalment, a l'RT2, els viatgers disposen dels serveis de les línies R4 al tram L'Arboç-Sant Vicenç de Calders, i dels serveis de les línies R14, R15, R16 i R17 entre Sant Vicenç de Calders i Port Aventura.

Consulta d'horaris

Els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d'informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.