El regidor d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa, David Aaron López, va expressar ahir el «malestar» del govern municipal per la presentació de l'empresa concessionària de la zona blava, Eysa, d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

El regidor de Mobilitat va explicar durant el ple que el govern havia conegut ahir mateix la decisió d'Eysa de fer un ERTO i que ho lamentava. El malestar obeeix al fet que la mesura s'ha aplicat després que se'ls va notificar que, malgrat la suspensió de la zona blava, l'Ajuntament faria les compensacions pertinents, incloses les despeses de personal.

L'equip de govern va manifestar que estava «sorprès» per l'acció de la concessionària de la zona blava de la ciutat. L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb els responsables de l'empresa per aclarir la situació.

D'altra banda, grups municipals d'oposició van recordar durant la sessió plenària que la concessionària de la zona blava té garantit per contracte un important volum d'ingressos que l'Ajuntament de Manresa paga periòdicament a l'empresa.