Càritas a Manresa vendrà per tercer any consecutiu, coincidint amb les festes de Nadal, uns cors de xocolata que, com va explicar ahir la directora de l´entitat, Fina Tarrés, no només representen una petita injecció econòmica per tirar endavant els seus programes formatius, laborals i socials sinó també per donar-los visibilitat.

A partir d´avui, els cors solidaris de xocolata ja es podran trobar en els comerços que en vendran, com la botiga Dolç i Sec del carrer Nou i la de Comerç Just del carrer d´Urgell. També a l´Abacus i als supermercats Rojas i Llobet, entre altres. A la web de Càritas s´hi aniran afegint els establiments on es podran trobar els cors, que costen dos euros. Se n´han fet 1.000 (la meitat que l´any passat).

Enguany, el lema de la campanya és Cada gest compta! i el padrí és el locutor, músic i fotògraf manresà Xevi Serrano, que relleva en aquest paper el també músic Natxo Tarrés i el pintor Joaquim Falcó. Ahir, en la presentació, va llegir dues poesies relacionades amb la solidaritat i el Nadal.

Càritas Arxiprestal de Manresa, va informar la seva directora, atén 600 famílies i més d´un miler de persones a través dels seus programes. Va explicar que els efectes de la pandèmia s´han notat molt i que les acollides grupals que fa l´entitat s´han multiplicat, així com les trucades que rep.