Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Sant Andreu de Manresa assessorarà la residència d’avis de Cardona

Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració que preveu que el centre manresà prestarà suport en l’àmbit assistencial i la gestió

La residència d´avis de Cardona i Sant Andreu Salut (SAS) han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la fundació sanitària i assistencial manresana assessorarà el centre de Cardona en totes les àrees, però especialment en l´àmbit assistencial. També donarà un suport continuat a les necessitats de la direcció de la residència cardonina.

El conveni de col·laboració arriba després que la Fundació Residència Tercera Edat Sant Jaume de Cardona sol·licités assessorament i suport durant alguns moments de la pandèmia de covid-19. A la primera onada l´equipament cardoní va tenir un brot.

Fruit d´aquesta relació de col·laboració, les dues entitats han acostat posicions i han determinat que Sant Andreu Salut presti suport de manera continuada a la residència de Cardona.

Segons la institució manresana, l´acord té més sentit que mai, ja que arriba en un moment especialment complex i incert, que afecta directament l´entorn social i de salut. «Aquest fet implica necessàriament una gestió i la implantació d´unes estratègies i plantejaments més creatius i amb una anàlisi de context amb un prisma diferent del que s´ha fet fins ara».

El suport que prestarà Sant Andreu Salut a la residència Sant Jaume consta de cinc grans àrees. La primera és la incorporació de la direcció de la residència de Cardona al grup de treball de les directores de l´àmbit dependència de SAS. La segona preveu l´acompanyament en els processos de suport com gestió del sistema de qualitat, participació en auditories i assessorament en la gestió de compres i proveïdors. La tercera és la gestió de les persones de l´organització, que inclou formació i pràctiques. La quarta àrea preveu donar suport arquitectònic per a possibles readaptacions d´espais. I, finalment, es farà un acompanyament en tots els aspectes de l´àmbit economicofinancer i es realitzarà un del pla de viabilitat del centre.

Prem per veure més contingut per a tu