Segueix-nos a les xarxes socials:

Althaia rep un guardó com a centre referent en temes de diagnòstic de la dona

Al guardó Best Spanish Hospitals Awards hi han participat 105 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol

La Fundació Althaia ha estat guardonada en la segona edició dels Premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), que reconeixen l´excel·lència hospitalària a través de més de 250 indicadors d´eficiència, adequació i qualitat assistencial. En concret, ha rebut la distinció de millor hospital espanyol de referència en Categories diagnòstiques de la dona.

El veredicte es va donar a conèixer ahir en una cerimònia celebrada en format virtual conduïda pel periodista Antoni Bassas.

Els factors que més han influït a l´hora de premiar Althaia han estat els bons resultats en la cirurgia sense ingrés, complicacions intrahospitalàries, reingressos urgents, mortalitat, l´estada mitjana, l´atenció als parts, neoplàsies de mama i úter i altra patologia genital femenina. A Althaia, els serveis que intervenen en aquests processos són els de ginecologia i obstetrícia, oncologia, cirurgia general i cirurgia plàstica.

Aquest 2020, la participació d´hospitals públics i privats en els premis s´ha incrementat un 25% respecte a l´edició de l´any passat. En total, dels 105 hospitals participants s´han reconegut 69 hospitals d´arreu de l´estat, 26 dels quals catalans. En la categoria que ha estat premiada Althaia ha estat comparada amb vint hospitals de referència més d´arreu de l´estat espanyol. Els guardons s´han estructurat en deu categories i sis grups d'hospitals, tenint en compte els processos clínics més habituals en cada grup d´hospitals.

En cada un dels centres s´ha mesurat la seva eficiència i qualitat assistencials, sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA).

L´objectiu dels premis, coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho amb la col·laboració de SEDISA, és ajudar a optimitzar la gestió sanitària i la qualitat assistencial potenciant la gestió clínica orientada a la millora contínua d´hospitals d´aguts públics i privats de l´estat espanyol. Althaia considera que el premi «és un reconeixement a l´aposta que fa per la millora continuada en la gestió i la qualitat assistencial. Una de les singularitats dels guardons és que tots els participants podran disposar d'informació útil per seguir millorant els seus resultats.

Prem per veure més contingut per a tu