Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell de Gent Gran de Manresa i el de Joves feliciten el Nadal amb una cançó

La peça composada per Manel Camp i amb lletra de Joan Barbé vol ser una felicitació intergeneracional

Una peça musical de Manel Camp, amb lletra de Joan Barbé, és la felicitació nadalenca que el Consell de Gent Gran i el Consell de Joves de Manresa ofereixen a la ciutadania aquestes festes. Es tracta d´una cançó original que es va estrenar el passat 1 d´octubre durant l´acte per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es va celebrar al Kursaal. Ja llavors també hi va haver participació intergeneracional.

La regidora d´Infància, Joventit i Persones Grans, Rosa M. Ortega, ha explicat que la felicitació representa la continuïtat del treball conjunt i intergeneracional que es va dur a terme a la gala i que «va permetre obrir un camí de treball conjunt entre els dos consells». Amb la peça musical segueix el treball conjunt per «fer arribar l´escalf, la solidaritat i l´abraçada dels membres dels dos consells en forma de cançó. Volem acompanyar les emocions d´aquests dies amb un missatge d´esperança i de companyonia perquè ningú se senti sol».

La cançó es pot trobar al canal Youtube de l´Ajuntament de Manresa. Al videoclip es poden veure imatges de l´esmentada gala del Kursaal, de l´enregistrament de la cançó, de membres dels dos consells i de gent escrivint a l´arbre dels desitjos de la Plana de l´Om.

També se´n farà difusió a través de les xarxes socials de l´Ajuntament i en espais publicitaris de la ciutat, on hi haurà un QR per escoltar la cançó.

La peça està interpretada per l´Orfeó Manresà i la coral Escriny. Les percussions són a càrrec de Lluís Ribalta, i el propi Manel Camp la interpreta al piano.

La tonada diu: «us regalem una cançó amb notes d´esperança per superar la por». L´Ajuntament repartirà targetons com a postals de Nadal amb la lletra sencera de la cançó.

Prem per veure més contingut per a tu