Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues morts per covid a l'Hospital de Sant Andreu de Manresa la darrera setmana

Fins ara han perdut la vida per l'epidèmia en aquest equipament 103 persones, 39 d'elles des del 15 d'octubre

Dues morts per covid a l'Hospital de Sant Andreu de Manresa la darrera setmanaSAS

A data d’avui, dimarts 12 de gener, hi ha 24 persones ingressades a les unitats d’aïllament (o en habitacions que han estat aïllades) per covid-19 de l’Hospital de Sant Andreu.

El 5 de gener hi havia, també, 24 persones ingressades a les unitats d’aïllament. Des d’aleshores dues persones han mort a causa de l'epidèmia -el total de víctimes mortals des del març és 103-, onze persones han ingressat, nou pacients han rebut l'alta cap al seu domicili, dues persones han deixat ser ser positives per presència del virus i dues persones ingressades han donat positiu i han estat traslladades a les unitats d’aïllament.

Les dades acumulades a les unitats d’aïllament de l’Hospital de Sant Andreu des del 15 d’octubre són:

  • Xifra acumulada d’ingressos: 180
  • Xifra acumulada d’altes: 73 (5 a residència, 67 a casa i 1 alta hospitalària).
  • Xifra acumulada de defuncions: 39
  • Xifra de persones ‘negativitzades’: 44

L’Hospital de Sant Andreu és un centre d’atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l’hospital d’aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d’allà. Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d’edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.

Sant Andreu Salut informa públicamet de la xifra de pacients a la Unitat d’Aïllament per covid-19, de la xifra acumulada d’altes i de la xifra acumulada de defuncions únicament un cop per setmana, generalment els dimarts.

Prem per veure més contingut per a tu