Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament aprova la pròrroga del contracte de recollida de deixalles

El canvi de model previst es retarda a causa de la pandèmia

L'Ajuntament aprova la pròrroga del contracte de recollida de deixallesArxiu Particular

El ple municipal va aprovar la pròrroga forçosa del contracte en concessió de la recollida de residus sòlids urbans i neteja de la ciutat adjudicada a Fomento de Construcciones y Contratas per un període màxim d'un any.

Això suposa fer possible que Fomento s'encarregui de l'actual servei del dia 1 de maig del 2021 al 30 d'abril del 2022. L'acord aprovat fixa el preu anual màxim amb efectes a 1 de gener en 6.147.000 euros.

L'acord es porta a terme un cop s'ha constatat que el canvi previst del model de recollida de les escombraries a la ciutat trigarà més del previst per les conseqüències derivades de la covid-19, ja que la pandèmia, segons l'Ajuntament, ha fet retardar la redacció dels plecs tècnics per poder posar el nou model a concurs públic com havia previst inicialment.

En el ple del 27 de febrer de l'any passat es va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics un dictamen per a la implantació del nou model de recollida de residus municipals, que estarà basat en els contenidors intel·ligents i, en el cas del comerç, en el porta a porta. En aquell moment, es va preveure, i així es va comunicar, que el nou model es podria posar en marxa el maig del 2021, just quan s'acabava la concessió actual.

Prem per veure més contingut per a tu