L'ACN de Manresa posa en marxa avui el cicle de xerrades Teixim la Catalunya del futur, que constarà de set xerrades, programades entre avui i el 17 de juny. Combinaran el format virtual i el presencial, sempre i quan les condicions sanitàries ho permetin.

El cicle comptarà amb la presència de personalitats destacades del món polític i social català, com l'exvicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira (13 de maig), l'eurodiputada a l'exili Clara Ponsatí (27 de maig), el responsable del diari digital Vilaweb Vicent Partal (17 de juny), la lingüista Carme Junyent (10 de juny), el catedràtic d'institut emèrit de llengua catalana Josep Maria Virgili (20 de maig)i l'exdiputat Pep Puig (3 de juny).

La primera xerrada, avui, a 2/4 de 8 del vespre, per la plataforma Zoom, serà a càrrec de l'escriptor i exdiputat de la CUP Julià de Jòdar, que repassarà els reptes immediats de l'independentisme i quins canvis hauria de fer en el seu enfocament per a ser una eina de transformació política eficaç.

Amb aquestes xerrades, l'ANC pretén desenvolupar un espai de reflexió sobre les necessitats actuals de l'independentisme.