A REGIÓ7 continuem evolucionant per adaptar-nos a les noves demandes de l'entorn digital i per oferir-te el millor periodisme local. Estrenem en la nostra edició digital un nou disseny pensat per tenir la millor experiència de navegació, adaptant-la a cada dispositiu i posant especial èmfasi en la navegació mòbil. En definitiva, un disseny més modern i amb una estètica més atractiva i actual.

Imatge del nou web /

Imatge del nou web /

Amb una nova estructura modular aconseguim més equilibri entre la informació i la resta d'elements que configuren cadascuna de les pàgines, la qual cosa -juntament amb una nova tipografia- permet una millor experiència de lectura i la possibilitat d'oferir més qualitat i espai per a les fotografies i els vídeos.

Nova zona de tendències en la qual pots trobar la informació més propera

La informació de Manresa i la Catalunya central continua sent la nostra base i adquireix encara més rellevància. Els continguts de proximitat i de cada un dels municipis de Catalunya central es complementen amb tot tipus d'informació i serveis amb els quals esperem seguir consolidant el lideratge indiscutible que defineix a Regió7 en tots els suports digitals.

També hem renovat les obertures informatives que cobreixen els grans temes del dia i la zona de tendències, en la qual pots trobar informació d'última hora, serveis i opinió.

Reforcem la nostra cobertura dels caps de setmana posant focus a l'actualitat esportiva /

A més, el disseny dels mòduls temàtics de cada secció es modernitza i es fa més visual. Aquests mòduls, situats a la part inferior de la portada del web, varien segons la urgència informativa i les preferències dels usuaris, i ofereixen d'una ullada els continguts més importants del dia ordenats i estructurats: economia, informació local i nacional, oci, cultura, salut, vida i estil, gent, gastronomia.

Els elements multimèdia adquireixen un protagonisme especial a la web amb noves galeries de fotos i sobretot amb una major producció de vídeo.

Nou disseny a les galeries d'imatges

La nostra intenció és que els lectors puguin trobar i gaudir de la lectura i la visualització de notícies, l'opinió, les galeries i els vídeos a través d'una navegació en la qual la publicitat s'integri de forma natural.

Iniciem amb aquest pas un procés de millora contínua en l'experiència d'usuari, un procés d'incorporació de nous serveis i funcionalitats, un procés que arribarà a oferir a cada usuari els continguts i els serveis de proximitat que siguin més rellevants per a ell.