Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Aigües de Manresa i la FUB convoquen els premis Séquia

Les propostes de candidatures es poden presentar fins al pròxim 31 de desembre

El premi Séquia és un guardó instituït per la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Séuia i la Fundació Universitària del Bages (FUB-UManresa) per reconèixer persones i institucions que donen continuïtat a l’esperit constructiu dels impulsors de la Séquia de Manresa. Enguany complirà la seva sisena edició, i ja es poden presentar propostes de candidatures. El termini finalitzarà el pròxim 31 de desembre.

La convocatòria té dues modalitats. Una d’individual i una altra de col·lectiva. Es tenen en compte valors com l’enginy, la capacitat de diàleg, el treball en equip, l’esforç i la fermesa davant l’adversitat per defensar causes justes, necessàries i estratègies per al futur de la ciutat. Es premia a una persona i a una institució, col·lectius, empreses o grups. Els candidats han de ser de Manresa, que hi visquin o que hi tinguin una vinculació significativa.

A l’última edició es va guardonar a la directora de Cáritas Manresa, Josefina Farrés, en la categoria individual. A nivell col·lectiu es va premiar als moviments informals i autogestionats que van ajudar a fer front a la covid.

Les candidatures es poden fer arribar a la FUB, a l’adreça festesdelallum@umanresa.cat.

Prem per veure més contingut per a tu