Segueix-nos a les xarxes socials:

Una gimcana promourà el comerç local entre els infants

La iniciativa és de la UBIC per portar l’ExpoBages al Centre Històric

Una gimcana promourà el comerç local entre els infants

Dinfondre els valors del comerç local entre els infants. Aquest és l’objectiu de la gimcana que la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa ha preparat per aquest cap de setmana coincidint amb la celebració de l’ExpoBages. El punt de partida serà la Plana de l’Om.

Els nens i nenes que hi participin hauran de buscar en 10 botigues de l’entorn els valors del comerç local: personalitat, sostenibilitat, ciutat, proximitat i confiança. Segons la presidenta de la UBIC, Tània Infante, «el que busquem, com fem en altres activitats, és que els infants es familiaritzin amb els comerços, que perdin la por a entrar-hi, a preguntar i a tenir tracte amb els dependents i dependentes perquè al final els comerços són uns llocs de referència quan comencen a anar pel carrer sols o poden tenir qualsevol necessitat».

El CAE i La Xarranca seran els dimanitzadors de la iniciativa. Als infants que participin amb la gimcana se’ls hi donaran unes monedes creades per a l’ocasió per «poder simular na experiència real de compra», ha explicat David Trias, de La Xarranca. Hauran d’adquirir els valors i dur-los novament a la Plana de l’Om per crear una paret amb tots els que s’aconsegueixin. L’activitat es farà dissabte i diumenge d’11 a 1 del migdia.

També s’ha organitzat amb la voluntat d’apropar l’ExpoBages al Centre Històric. A la Plana de l’Om hi haurà activitats familiars i pels més menuts com parades de porteig, fotografia infantil o una peixetaria per a nadons.

Prem per veure més contingut per a tu