Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa participa avui en un debat amb la resta dels campus de la UPC

En el marc dels 50 anys de la Universitat Politècnica de Catalunya, s’ha organitzat un acte sobre l’impacte econòmic i social que té en les ciutats

Manresa és una de les ciutats convidades a debatre, avui, a la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) la importància del territori i de les ciutats universitàries. L’acte «50 anys transformant el territori: impacte econòmic i social sobre les ciutats UPC» es fa dins el 50è aniversari de la UPC.

Al costat de l’alcalde Manresa, Marc Aloy, participaran en el debat: el tinent d’alcaldia de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí; i els alcaldes i alcaldesses: María Miranda, de Castelldefels; Filo Cañete, de Sant Adrià del Besòs; Mireia Ingla, de Sant Cugat del Vallès; Jordi Ballart, de Terrassa; Olga Arnau, de Vilanova i la Geltrú.

Barcelona i altres ciutats catalanes acullen universitats i institucions de recerca de primer nivell mundial. Com s’aprofita aquesta potencialitat i quin impacte té en els seus habitants? Quin és el paper de les universitats en les polítiques públiques dels propers anys? Aquestes i altres qüestions són les que es debatran en l’acte amb les set ciutats universitàries en les quals té campus la UPC: Barcelona, Castelldefels, Manresa, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

Prem per veure més contingut per a tu