Aprofitant el marc de l’Ecoviure, que es celebra aquesta setmana a la ciutat, Manresa En Comú Podem organitza, conjuntament amb la sectorial d’agricultura d’En Comú Podem, una jornada sota el títol “Sobirania Alimentària. Del global al local” per a reflexionar sobre les formes de producció i consum actuals en l'alimentació, partint de la diagnosi sobre la mancança de recursos a nivell global i les possibles solucions per canviar el sistema i avançar cap a la justícia alimentària.

L'acte serà presentat per Marcel Colell, pagès i membre de la sectorial.

Hi participaran Jordi Parés, Enginyer industrial, d'intensa experiència professional, membre de la junta de CEMES i que treballa en projectes d'economia alternativa; Salomó Torres, pagès practicant d'Agricultura Ecològica des dels anys 80, membre d'Unió de Pagesos amb diverses responsabilitats; actiu en la creació i ordenació del CCPAE, fundador de la Coop Hortec i Fàtima Brunet, pagesa, compromesa en la conversió a ecològica en economia circular de cercle tancat d'una finca, bàsicament de secà, de l'Alta Segarra i participant en diversos projectes socials, i cooperatius.

El tancament de l’acte i les conclusions, aniran a càrrec de la candidata a l'alcaldia per Manresa En Comú Podem, Ana Querol.

L'acte, es farà al matí de 11 a 13h. serà el primer que es celebra al nou espai dels Comuns a Manresa, que es troba situat al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 21 de Manresa.