Segueix-nos a les xarxes socials:

L'organització Poble Lliure organitza una jornada de reflexió a Manresa

Hi intervindrà el diputat al Congrés de la CUP Albert Botran i hi haurà dues taules rodones sobre 'Independència és revolució'

L'organització Poble Lliure organitza una jornada de reflexió a ManresaRICARDO RUBIO/EUROPA PRESS

L’assemblea a la Catalunya Central de Poble Lliure organitza el proper dissabte 11 de febrer a Manresa la jornada “Independència és revolució”. Se celebrarà a partir de les 10 del matí a l’espai Òmnium, al carrer Sobrerroca.

La introducció anirà a càrrec del dirigent de Poble Lliure i i diputat de la CUP al congrés espanyol, autor d’un llibre d’assaig polític que ha inspirat el títol de la jornada, Albert Botran Pahissa. A continuació hi haurà dues taules rodones que analitzaran les propostes al voltant de les implicacions polítiques, institucionals i socials d’un procés de ruptura com la independentista.

La primera taula, dedicada a debatre les estratègies en l’àmbit polític i insititucional, comptarà amb la presència de Guillem Fuster Usas (portaveu del Consell de la República i de Poble Lliure), Nora Sánchez Oussedik (secretària d’organització de Comunistes de Catalunya), Dolors Sabater Puig (diputada al Parlament per la CUP i exalcaldessa de Badalona) i Antoni Soy Puig (economista, exalcalde d’Argentona i exsecretari d’Indústria de la Generalitat).

La segona se centrarà en quin és el paper dels moviments populars per a assegurar unes bases socialment avançades en la ruptura independentista. Hi participaran Sergi Perelló Miró (secretari general del sindicat Intersindical-CSC), Alba Gual Bascompte (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) i Pep Peraire Amella (exsecretari nacional de l’ANC i membre de Poble Lliure).

Presentarà i moderarà els debats la periodista Aida Morales Boixader, de l’equip de premsa d’Òmnium Cultural i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils.  

Prem per veure més contingut per a tu