Segueix-nos a les xarxes socials:

La masia Parcerisas de Rajadell acull una subhasta per ajudar l'associació sense ànim de lucre Els Quissos

L'esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana · Se subhastaran obres d'art exposades a la masia i hi haurà un espai gastronòmic al pati central · Diumenge s'adjudicaran les peces

La masia Parcerisas de Rajadell acull una subhasta per ajudar l'associació sense ànim de lucre Els QuissosArxiu particular

La Masia Parcerisas, situada al municipi de Rajadell, acollirà aquest cap de setmana, dies 20 i 21 de maig, una subhasta d'art a benefici de l'Associació Els Quissos, que rebrà el superàvit de la subhasta. Durant tot el cap de setmana, en horari d'11 del matí a 8 del vespre, es podran fer ofertes a les diferents pintures i objectes que hi haurà exposats a la masia. Diumenge, a les 8 del vespre, es farà la rematada final i s'adjudicaran les peces.

Jornada d'Art i Natura celebrada a la masia Parcerisas l'any passat

També es podrà gaudir d'un espai gastronòmic amb la food-truck +QCrep i la seva àmplia carta d'hamburgueses, creps i begudes. La zona gastronòmica estarà oberta durant tot el cap de semana, de manera que els visitants podran quedar-se a menjar o fer un refrigeri al pati principal de la masia.

Masia Parcerisas és una casa del segle XIII situada al municipi de Rajadell immersa en un entorn natural de pau i silenci. Es tracta d'una masia completament restaurada i preparada per organitzar casaments i tot tipus d'esdeveniments. També acull estades de turisme rural, ja que disposa d'allotjament per a grups de 8 i 10 persones.

En aquesta ocasió, Masia Parcerisas acull la subhasta solidària per a l'Associació Els Quissos, una protectora de Manresa sense ànim de lucre que treballa per incrementar el nombre d’adopcions i evitar que els gossos passin massa temps al refugi. La protectora s'encarrega de garantir les seves necessitats bàsiques, com l'alimentació, passejos i cures veterinàries, fins que no troben una família que els adopti.

Un gos acollit a l'Associació Els Quissos

Què és l'Associació Els Quissos?

Els Quissos és una associació sense ànim de lucre dedicada a ajudar i a acollir gossos i gats que es queden sense llar. La majoria viuen al seu refugi en plena natura i alguns també en cases d’acollida. L'objectiu és trobar famílies que els vulguin adoptar per reduir el nombre d’abandonaments. Entreguen tots els seus animals vacunats, amb xip, analítiques i esterilitzats i, en casos excepcionals, demanen el compromís d’esterilització als futurs propietaris.

És una protectora petita i treballa per incrementar el nombre d’adopcions i evitar que els gossos passin massa temps al refugi sense gaudir de la vida en família que es mereixen. No obstant, els garanteixen totes les necessitats bàsiques: aliments i aigua, passejos i educació, atenció i jocs, dietes específiques, cures veterinàries i medicacions sempre que és necessari.

No podrien fer el que fan sense l’ajuda inestimable dels voluntaris, les cases d’acollida i els veterinaris col·laboradors.

Habitualment, viuen al refugi entre 20 i 30 gossos adults i en cases d’acollida una quantitat variable de gossos i gats que esperen ser adoptats, tenir una casa on viure i una família en qui confiar per sempre.

Prem per veure més contingut per a tu