El Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages tanca dissabte el termini de participació

El guardó, dotat amb 6.000 euros, s’adreça a entitats i associacions de la comarca

Es lliurarà el 28 de gener del 2024 en el marc de la Gala Simeó Selga al Kursaal

Lliurament de la 21a edició del Premi Simeó Selga del Rotary

Lliurament de la 21a edició del Premi Simeó Selga del Rotary / Arxiu particular

Redacció

Les entitats i associacions que vulguin participar en el 22è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages tenen temps fins aquest dissabte, 25 de novembre, per presentar les seves propostes. El guardó, que s’adreça al teixit associatiu de la comarca, té per objectiu reconèixer un projecte d’interès social i contribuir a fer-lo realitat.

El Rotary Club de Manresa-Bages anima les entitats i associacions de la comarca de caràcter cultural, assistencial, esportiu o de característiques similars a participar en el guardó, dotat amb 6.000 euros.

Per participar-hi, han de fer arribar el seu projecte al Rotary Club de Manresa-Bages a través d'aquest correu electrònic. Es poden consultar les bases de la 22a edició del guardó en aquest enllaç.

 Un jurat independent, integrat per representants de diferents institucions del territori, serà l’encarregat d’escollir el projecte guanyador.

El premi es lliurarà el 28 de gener del 2024 en el marc de la Gala Simeó Selga que se celebrarà al Teatre Kursaal.

Més de dues dècades al costat de les entitats i associacions

Després de 21 edicions, el Premi Simeó Selga és un guardó que compta amb una àmplia trajectòria i reputació. Gràcies al certamen, en edicions anteriors han fet realitat els seus projectes Ampans –en dues ocasions–, l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l’Associació Misteriosa Llum, l’ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d’Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l’Associació Síndrome d’Asperger de la Catalunya Central, l’Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, #Invulnerables, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès –en dues ocasions–, la residència del barri de la Sagrada Família de Manresa, el Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central, Cultura del Bé Comú i La Codornella i el Club Natació Manresa.

Un reconeixement al Dr. Simeó Selga

Simeó Selga Ubach (Manresa, 1914 – 2010) va ser un dels manresans més destacats del segle XX i inicis del XXI. La seva llarga trajectòria i el compromís amb la família, les persones, la llengua i el país li van fer desplegar una intensa activitat en molts diversos àmbits, entre els quals la pediatria i l’assistència sanitària, la pedagogia, la dinamització social i cultural, la política, les tradicions i el folklore, les arts i les lletres, la història i el patrimoni cultural.

 El Rotary Club de Manresa dedica a aquest pediatre manresà el premi en reconeixement al seu activisme cívic, social, cultural i polític.

{"zeta-divider":true}