Segueix-nos a les xarxes socials:

Skoda Kodiaq: disseny, funcionalitat i tecnologia

El nou model de Skoda és un SUV amb més prestacions que altres vehicles de la mateixa classe

Skoda Kodiaq: disseny, funcionalitat i tecnologiadiari Levante

Skoda presenta el Kodiaq, un revolucionari SUV de 4,70 metres que ofereix més prestacions que altres vehicles de la seva classe. Per exemple, l’àmplia capacitat de maleter, de 650 litres, i una tercera fila de seients opcional que deixa el maleter amb 560 litres.

El Kodiaq reuneix totes les virtuts de la marca: disseny expressiu, alt grau de funcionalitat, diverses característiques Simply Clever i els últims sistemes d’infoentreteniment, així el fet de ser el primer cotxe connectat de la marca i incorporar els últims assistents a la conducció.

Connectivitat

La connectivitat és una peça fonamental en aquest model. Destaquen els serveis d’infoentreteniment on-line, que proporcionen informació i navegació, i els serveis Care Connect, que garanteixen assistència en avaries i emergències, incloent-hi l’emergència en cas d'accident. A més, per mitjà de l’ app Skoda Connect es pot accedir a altres serveis complementaris.

El Kodiaq també aconsegueix més nivell pel fet d’acoblar el cotxe i l’smartphone amb la plataforma SmartLink (amb Apple CarPlay, Android Acte, MirrorLinkTM i SmartGate). El Phonebox amb càrrega inductiva, que connecta l’smartphone a l’antena del sostre i el carrega sense cables, és un altre equipament que inclou el vehicle. A més a més, i seguint la filosofia «Simply Clever» aquest SUV introdueix conceptes nous i intel·ligents com la protecció de plàstic al voltant de les portes per evitar que el vehicle sigui objecte de danys, el bloqueig elèctric de seguretat per a infants i un paquet de confort per dormir amb reposacaps especials quan s’han de fer viatges llargs.

El Kodiaq es comercialitza a l'estat espanyol a partir de 22.000 euros per al motor de gasolina1.4 TSI de 125 cv Activi amb tracció davantera i canvi manual de 6 velocitats.

La gamma d’aquest model és amplíssima, ja que també pot disposar d’altres motors de gasolina de 150 i 180 cv, a més de dos de dièsel TDI de 150 i 190 cv, que com els de gasolina -segons la versió- poden gaudir de tracció total i canvi de marxes automàtic. En la seva versió més exclusiva, el preu de l’Skoda Kodiaq puja a 40.500 euros.

Prem per veure més contingut per a tu