Segueix-nos a les xarxes socials:

La producció de Tesla bat rècords

La marca americana ha fabricat 34.494 cotxes durant el primer semestre del 2018

La producció de Tesla bat rècords

Les darreres notícies sobre accidents en vehicles amb conducció autònoma han generat un clima de desconfiança en aquesta tecnologia, i una de les marques que més decididament hi aposten, Tesla, ha publicat un informe on anuncia que la producció del seu model més petit ha batut tots els rècords.

Creixement de rècord

La producció total de la marca americana durant el primer trimestre del 2018 ha sigut de 34.494 vehicles, 24.728 dels quals corresponen als Model S i Model X i un total de 9.766 al compacte de la marca, el Model 3. El fet realment destacable és la producció d'aquest model, que s'ha multiplicat per quatre respecte de l'últim trimestre del 2017.

Segons la mateixa marca, aquest creixement és el més ràpid entre totes les empreses automobilístiques a l'era moderna, i si es manté aquesta taxa de creixement podrà superar fins i tot la del mític Ford Model T.

D'aquesta manera Tesla confirma que ha pogut superar els problemes de producció que havia tingut pel que fa tant a la cadena de muntatge com a l'actualització de la fàbrica.

2.020 Tesla Model 3 a la setmana

En tan sols una setmana s'han pogut produir més Tesla Model 3 (2.020) que Model S i Model X junts (2.000), i la marca se'n congratula i afirma que el que els va suposar cinc anys de desenvolupament per als Model S i X, per al Model 3 han necessitat tan sols nou mesos .

Tesla espera que no només es mantingui la tendència actual, sinó que vagi creixent els propers tres mesos fins a arribar a una producció de 5.000 unitats a la setmana.

Lleuger retard en la producció

Amb tot, les previsions inicials establertes per la marca eren d'una producció de 5.000 unitats ja fa unes quantes setmanes, però els diversos problemes que han experimentat han retardat la producció final.

En qualsevol cas, la marca ha deixat clar que la seva capacitat financera és bona malgrat les circumstàncies, i no els serà necessari augmentar el capital o endeutar-se extraordinàriament.

Prem per veure més contingut per a tu