24 de novembre de 2018
24.11.2018
Regió7
AUDI A6 AVANT

Família tecnològica

La sèrie de ranxeres alemanya es reforça amb l'arribada de la nova generació A6 avant, que ha fet un important salt tecnològic a tots els nivells

24.11.2018 | 00:03

Audi ja té a punt la nova generació de l'A6 Avant. Es tracta d'un model que amb prou feines es diferencia del seu predecessor, però que sí que ho fa gràcies a la seva actualitzada imatge, que s'adapta a les tendències de disseny de la firma alemanya. D'aquesta manera, l'A6 Avant disposa d'unes dimensions de 4,94 metres de longitud, 1,89 d'amplada i 1,47 d'alçada. Aquesta grandària exterior es tradueix en un habitacle millorat, amb el qual supera els seus competidors en l'amplada de les espatlles a les places davanteres i a les del dar-rere, així com en espai per als genolls dels passatgers del darrere.

Malgrat la seva línia esportiva, manté l'espai del maleter del seu antecessor, amb una capacitat per a l'equipatge de 565 litres en la seva configuració bàsica, que poden incrementar-se fins als 1.680 litres abatent els respatllers dels seients posteriors. De sèrie, la porta posterior i la tapa que cobreix el maleter disposen d'obertura elèctrica.

En cas d'equipar la clau de confort, el maleter pot obrir-se mitjançant un moviment amb el peu. Un altre element de sèrie és el sistema de rails integrats al ter-ra del maleter, que serveix per subjectar de manera segura l'equipatge, gràcies a una cinta tensora de subjecció i a dos ganxos.

La càrrega tecnològica a tots els nivells del nou A6 és imponent, i inclou fars amb led de sèrie. Audi ofereix opcionalment els fars Matrix LED i els fars HD Matrix LED amb feix de llum adaptatiu d'alta resolució. En matèria d'assistència a la conducció els clients poden triar entre un total de 39 sistemes, la majoria agrupats en els paquets City i Tour. El sistema d'infoentreteniment de sèrie en l'A6 Avant és l'MMI Navigation; tot i que opcionalment pot equipar la versió més alta de la gamma, l'MMI Navigation plus. A més a més, aquest sistema inclou la instrumentació Audi virtual cockpit amb pantalla digital de 31,2 cm (12,3 polzades).

Aquesta nova gamma disposa de tres variants dièsel TDI –2.0 de 4 cilindres i 204 CV i els V6 TDI de 231 i 286 CV– i dues de gasolina TFSI de 245 i 340 CV.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit