Audi ja té a punt la nova generació de l'A6 Avant. Es tracta d'un model que amb prou feines es diferencia del seu predecessor, però que sí que ho fa gràcies a la seva actualitzada imatge, que s'adapta a les tendències de disseny de la firma alemanya. D'aquesta manera, l'A6 Avant disposa d'unes dimensions de 4,94 metres de longitud, 1,89 d'amplada i 1,47 d'alçada. Aquesta grandària exterior es tradueix en un habitacle millorat, amb el qual supera els seus competidors en l'amplada de les espatlles a les places davanteres i a les del dar-rere, així com en espai per als genolls dels passatgers del darrere.

Malgrat la seva línia esportiva, manté l'espai del maleter del seu antecessor, amb una capacitat per a l'equipatge de 565 litres en la seva configuració bàsica, que poden incrementar-se fins als 1.680 litres abatent els respatllers dels seients posteriors. De sèrie, la porta posterior i la tapa que cobreix el maleter disposen d'obertura elèctrica.

En cas d'equipar la clau de confort, el maleter pot obrir-se mitjançant un moviment amb el peu. Un altre element de sèrie és el sistema de rails integrats al ter-ra del maleter, que serveix per subjectar de manera segura l'equipatge, gràcies a una cinta tensora de subjecció i a dos ganxos.

La càrrega tecnològica a tots els nivells del nou A6 és imponent, i inclou fars amb led de sèrie. Audi ofereix opcionalment els fars Matrix LED i els fars HD Matrix LED amb feix de llum adaptatiu d'alta resolució. En matèria d'assistència a la conducció els clients poden triar entre un total de 39 sistemes, la majoria agrupats en els paquets City i Tour. El sistema d'infoentreteniment de sèrie en l'A6 Avant és l'MMI Navigation; tot i que opcionalment pot equipar la versió més alta de la gamma, l'MMI Navigation plus. A més a més, aquest sistema inclou la instrumentació Audi virtual cockpit amb pantalla digital de 31,2 cm (12,3 polzades).

Aquesta nova gamma disposa de tres variants dièsel TDI -2.0 de 4 cilindres i 204 CV i els V6 TDI de 231 i 286 CV- i dues de gasolina TFSI de 245 i 340 CV.