Com conèixer la teva àvia que va morir molt abans del teu naixement? Un espectacle íntim i delicat per a només 16 espectadors.

Com conèixer la teva àvia que va morir molt abans del teu naixement?

Una peça que parteix d’una investigació del teatre de paper contemporani i que reflexiona sobre la memòria, el record i la ficció. I sobre la impossibilitat de conèixer. Reivindica la figura de les àvies, d’aquelles que no van fer grans lluites, o lluites que es poguessin percebre fàcilment. Les que van restar en l’anonimat, les que es van cuidar de les cures dels nostres pares i mares i que només han passat a la història a nivell familiar. I parla dels forats que tota família té.

Me & Magdalena és una peça íntima, delicada, honesta i personal. A través del teatre d’objectes de petit format, l’espectacle és un petit secret a cau d’orella entre l’artista Magda Puig i el públic. L’actriu i directora no va conèixer la seva àvia i amb aquest projecte reconstrueix un personatge que fa anys que resta intacte. Recupera les múltiples versions d’una dona forta i avançada al seu temps, de l’absència, de les casualitats que canvien els transcurs de la història.

Idea i direcció: Magda Puig Torres / Dramatúrgia i direcció: Magda Puig Torres i Andreu Martínez Costa / Vestuari: Bàrbara Roig Grifoll / Escenografia: Ramon Puig Soler i Teresa Torres Samsó / Agraïments: Família Puig Soler, Assumpció, Erol Ileri, Montse Esteve, San Benito, Becarefuls i Magdalena Soler Torres.