Servei Educatiu del Kursaal

REXICS es tracta d’un espectacle del Servei Educatiu del Kursaal creat i interpretat expressament per a alumnes d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys), que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, aprop dels intèrprets i músics.

Durant els 45 minuts aproximats de funció els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’interactuar i d’escoltar amb atenció les peces musicals que se’ls proposen.

Aquest any recuperarem l’espectacle Bada Botó! amb una nova posada en escena. Aquest espectacle de producció pròpia està encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb Bada botó hem buscat un espectacle que permeti als nens i nenes conèixer diferents estils de música i poder participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. El fil argumental és molt simple: una ballarina ha perdut un botó del seu vestit, i sense aquest botó no li va bé ballar. Cada peça musical l’acompanyarà a buscar aquell botó per diferents espais, a través de melodies i ritmes diferents…I segur que els nens i nenes li seran una bona ajuda per aconseguir trobar-lo.

CELLO, VEU I MOVIMENT

Marta Canellas

PIANO, CLARINET, VEU I MOVIMENT

Anna Vega

PERCUSSIÓ, PERCUSSIÓ CORPORAL, VEU I MOVIMENT

Esther Comas

FLAUTA TRAVESSERA I CANT

Marisa Badia

MOVIMENT

Laura Bataller