Comptarà amb la jove organista Loreto Aramendi.

Organista titular de l'òrgan Cavaillé Coll (1863) de la Basílica de Santa María del Cor de Sant Sebastià i concertista internacional. Ha ofert nombrosos recitals en festivals inter-nacionals tant als EUA, el Japó, l'Argentina, el Canadà i Rússia, així com en la majoria dels països europeus actuant en espais com l'Òpera City Hall de Tòquio, Auditori Nacio-nal de Madrid (Bach-Vermut), Notre Dóna'm de París, Catedral de Westmins-ter, Hallgrímskikja en Reykjavik, Saint Patricks Cathedral de Nova York, Catedral de Moscou o l'Auditori de Stavanger (Noruega) entre altres.

Ha publicat tres doble CD gravats en el gran òrgan Cavaillé-Coll de Santa María del Cor, en el gran Cavaillé-Coll de l'Abadia de Saint Ouen de Rouen amb transcripcions de Louis Robilliard i en la Catedral de Salamanca i en l'òrgan Bosch de Mallorca.

Treballa amb Jean Boyer i Louis Robilliard, obtenint el primer premi d'òrgan en finalitzar el cicle superior i el Diploma Nacional d'Estudis Superiors.

Interessada pel món de la orgueneria s'introdueix en aquest àmbit col·laborant i partici-pant activament en diversos projectes de reparació i restauració. És llicenciada en Psi-cologia per la UPV del País Basc i treballa en el conservatori Professional Francisco Es-cudero de Sant Sebastià.

Els seus pròxims compromisos inclouen concerts als EUA, Japó, Rússia, Finlàndia, Itàlia, França, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Espanya.