L'actor Tom Hiddleston, que dóna vida a Loki en l'univers de Marvel, ha donat pistes sobre el que poden esperar el fans de 'Thor: Ragnarok'. I és que, tenint en compte el final amarg al que va donar lloc la traïció del seu personatge en l'última pel·lícula en solitari del Déu del Tro, el retrobament entre els dos germans és un dels moments més esperats.

Entre les declaracions de l'actor britànic, revela que a l'inici de 'Ragnarok' "Thor té molts dubtes i Loki, fidel al seu estil, no està disponible per a respondre-les" tot i que assegura que en aquest 'intercanvi' d'opinions "els martells estaran involucrats" .

També s'ha referit al gran fitxatge d'aquesta nova pel·lícula de Marvel, Cate Blanchett que donarà vida a Hella. "No és cap secret, interpreta la deessa de la mort que assegura la destrucció al seu pas. És la classe de destrucció que Thor i Loki mai havien vist abans. Així que, encara que no es portin bé, els germans uneixen forces per veure què poden fer per aturar-la ".

Però no es queda aquí. Quan se li pregunta sobre com reaccionarà Loki davant Doctor Strange, li resta importància i confessa que "probablement li menyspreï. Sí, la seva màgia és impressionant, però Loki porta fent el mateix segles, així que, ¿A qui li importa?", Però incideix que no s'ha de subestimar a Hella: "Hella és una bèstia diferent i plena de sorpreses".

Al costat d'aquestes declaracions que llancen llum sobre el que podem esperar en les aventures del déu nòrdic, se sumen les novetats que van arribar del vídeo publicat per Marvel Studios recentment en el qual es mostra breument un altre dels moments més esperats a 'Ragnarok': les imatges de l'esperat enfrontament entre Hulk i Thor.

A 'Thor: Ragnarok', Chris Hemsworth torna a donar vida a Thor, que en aquesta ocasió "està empresonat en l'altre extrem de l'univers sense el seu poderós martell i es troba en una carrera contra el temps per tornar a Asgard i poder detenir Ragnarok, la destrucció del seu món natal i la fi de la civilització asgardiana, a mans d'una totpoderosa nova amenaça, la despietada Hella (Cate Blanchett). Però primer ha de sobreviure a una baralla letal amb gladiadors que l'enfrontarà al seu antic aliat i company en Els Venjadors: l'Increïble Hulk ".

Al costat de Chris Hemsworth i Tom Hiddleston, també estaran Cate Blanchett i Mark Ruffalo en la pell d'Hulk, Anthony Hopkins que dóna vida a Odin, Jaimie Alexander com Sif, Idris Elba, que interpreta Heimdall; Tessa Thompson com Valquiria; Karl Urban en la pell d'Skurge i Benedict Cumberbatch, que interpretarà a Doctor Estrany, i presumiblement farà un cameo.