És un dels millors vins de la DO Empordà, elegant i delicat, molt representatiu del treball del celler Terra Remota.

El vi expressa la immillorable adaptació de la varietat syrah de sòls de sauló procedent de la descomposició del granit resultant dels processos de l’erosió de l’Albera. Agricultura ecologia d’aquest tros d’Empordà més pur, amb un respecte màxim per a la naturalesa i la passió per la vinya de 23 hectàrees. Amb la seva actitud de què el vi neix a la terra, cuiden i mimen cada una de les 12 parcel·les. És tant l’amor per aquestes vinyes que bategen amb el nom del fill Adrien la vinya de syrah. Es tracta d’una parcel·la de 2 hectàrees situada a 500 metres d’altitud.

Terra Remota està situada a Sant Climent de Sescebes, regentat per Marc i Emma Bournazeau, provinents de Perpinyà i hereus d’una història d’exili. L’avi d’Emma s’exilia a França per motius de la guerra civil espanyola. I després d’anys d’enyorança torna a Catalunya i s’instal·la a l’Empordà amb una forta vocació d’integració en el territori.

El vi Clos Adrien és una selecció de la millor syrah amb un petit percentatge de garnatxa que li dona vida. Domat per una criança de dos anys en barriques de roure francès. És un excel·lent vi molt expressiu, complex i profund. Molt aromàtic de violeta, cafè, cacau, regalèssia, tabac… En boca és concentrat, dens i sòlid, de tanins madurs i sedosos amb aromes de violetes, fruites vermelles i negres quasi confitades que es va engrandint dins el paladar.

Vi pensat per a consumidors iniciats, moments especials.

DO:Empordà

Preu: de 45 a 50 euros