Atresmedia té la intenció d'estrenar a Antena 3 l'adaptació de Ninja Warrior, una superproducció conduïda per Arturo Valls, Pilar Rubio i Manolo Lama que buscarà el primer guerrer de l'estat espa-nyol a través d'una «exigent» competició esportiva televisada.

El Festival de Televisió de Primavera FesTVal Burgos va acollir ahir la presentació oficial del nou programa d'Antena 3, amb dos dels seus protagonistes, Pilar Rubio i Arturo Valls.

Ninja Warrior, que encara no té data d'estrena, és l'adaptació d'un programa que ha recorregut Estats Units, França, Holanda, Regne Unit i Itàlia, i arriba a l'estat espa-nyol amb «un dels nivells competitius més alts».

Carlos Fernández Recio, sotsdirector de Programes d'Atresmedia, va assegurar que l'exigència física, de destresa i habilitats de la competició sorprendran l'espectador.

Els 200 participants d'aquesta superproducció s'enfrontaran a un circuit compost per una trenta d'obstacles, i el que aconsegueixi superar-lo serà proclamat primer Ninja Warrior de l'estat espanyol.