El programa 'Sálvame' ha anunciat a les vuit del vespre que la presentadora María Teresa Campos està ingressada a la Fundació Jiménez Díaz, amb un diagnòstic d'isquèmia cerebral. La notícia ha estat confirmada per un dels doctors del centre, a través d'un comunicat que ha enviat a tots els mitjans de comunicació.

El director David Valldeperas, minuts abans d'acabar l'edició d'avui, ha volgut llegir el comunicat escrit pel Doctor José Ángel Cortés qui, per evitar especulacions, ha volgut confirmar el diagnòstic de Maria Teresa Campos. La matriarca de la família Campos presenta una isquèmia cerebral. La definició concreta d'aquesta malaltia és "un atac cerebral a una part del cervell, causat per falta de sang".

Terelu Campos, Carmen Borrego, el seu marit i diversos familiars més han estat vistos entrant a la clínica durant la tarda. L'actual parella d'Edmundo Arrocet, era a casa, s'ha trobat malament i ha estat immediatament traslladada a urgències, "una cosa que ha estat de molta ajuda en la seva recuperació, perquè l'han pogut diagnosticar ràpidament" han explicat al programa. "Es troba conscient clínica i hemodinàmicament estable", segons el comunicat.