El Serielizados Fest i HBO Espa-nya estrenaran en exclusiva el primer capítol de la tercera temporada de True Detective una setmana abans de l'arribada a la plataforma. Així el Festival Internacional de Sèries de Barcelona inaugurarà el Serielizados Fest Premieres, una nova secció de programació contínua que a partir del 2019 estrenarà en exclusiva les millors sèries de les principals plataformes a la Sala Phenomena durant tot l'any. L'estrena tindrà lloc a la Sala Phenomena Experience el 9 de gener en un acte que presentaran els crítics Toni Garcia Ramon i Òscar Broc.

En aquesta primera ocasió, Serielizados col·labora amb HBO Espanya per portar el primer capítol de la nova temporada de True Detective a la gran pantalla. La sèrie antològica creada per Nic Pizzolato va revolucionar el sector el 2014 en convertir-se en un fenomen de masses amb una història i uns personatges d'una càrrega filosòfica només reservada, fins aleshores, a petits nínxols d'audiència.

Segons un comunicat de l'organització, en la tercera temporada, independent de les anteriors, Pizzolato recupera l'essència de la primera i ens situa ara en un poble al bell mig d'Arkansas, on la desaparició de dos germans de 6 i 4 anys en els boscos de la vora porta dos detectius, interpretats per Mahershala Ali i Stephen Dorff, a una recerca sense fruit que els perseguirà durant tres dècades.

Després d'estrenar 11 sèries internacionals inèdites a l'Estat en l'edició passada, el festival inaugura aquesta programació contínua, titulada Premieres, per complir un dels seus objectius principals: convidar la comunitat serièfila a aixecar-se del sofà per veure les millors sèries a les sales de cinema, ara també durant tot l'any.

El Serielizados Fest, Festival Internacional de Sèries de Barcelona, va néixer el febrer del 2014 amb la voluntat de crear un espai per a la comunitat serièfila i ja fa cinc edicions que porta el millor talent mundial a la ciutat. En l'edició passada -del 27 al 30 de setembre- el creador de Breaking Bad, Vince Gilligan, va ser el convidat especial.