Després de molts anys de vida i càmeres, Mercedes Milá torna a la petita pantalla. Demà, dijous, a partir de les 22.00 h arriba al canal # 0 de Movistar + Scott & Milá, un nou programa en el qual la periodista catalana es mostra disposada a sorprendre i a sorprendre's, però, sobretot, amb l'objectiu d'escoltar, empatitzar i ajudar.

Feliç, il·lusionada i amb energies renovades, Milá aprofundirà cada dijous en temes molt diversos des d'una perspectiva molt personal i emocional. El món des del seu món, amb llibertat, risc, emoció, humor i al costat del seu estimat gos: Scott. «Faré coses que m'importen i que no he fet mai abans», assegura la periodista, en el que ja és tota una declaració d'intencions.

La presència de Scott, la seva estimada mascota i alegre company d'expedició, provocarà divertits moments que conquistaran el somriure i el cor de molta gent, com li va passar a la mateixa Milá. Scott és l'amic d'aventures, el seu suport, l'alegria, l'èpica i la comèdia.

Així, la curiositat i el desig d'escoltar i ajudar portaran la presentadora a conèixer les persones, els animals i els llocs més diversos. Scott & Milá neix sense fronteres, de Barcelona a Bombai passant per Màlaga i el Congo. El format està dirigit per David Moncasi i constarà de 2 temporades de 4 episodis temàtics cadascuna.