Movistar+ i la productora Globomedia (Grup Mediapro) han iniciat la producció de Paraíso, una nova ficció que combina el drama juvenil, la ciència-ficció i el misteri, ingredients que recorden la reeixida sèrie norda-americana Stranger Things, de Netflix.

Segons ha informat la plataforma de pagament en un comunicat, Paraíso tindrà inicialment una primera temporada de 8 episodis de 50 minuts de durada cadascun, que s'estrenaran el 2020. Actualment el projecte es troba en fase de preproducció, amb l'obertura del procés de càsting i la recerca de localitzacions per al rodatge.

Creada per Fernando González Molina ( Tres metros sobre el cielo, Tengo ganas de ti, Palmeras en la nieve), Ruth García ( El incidente, Los protegidos, El internado, Los hombres de Paco) i David Oliva ( El incidente, Los hombres de Paco, Los Serrano), la sèrie estarà sota la direcció de González Molina, director d'algunes de les pel·lícules més taquilleres de la història d'Espanya, així com també de grans clàssics de la ficció televisiva, com El barco, Los hombres de Paco o Luna.

« Paraíso neix de la nostra il·lusió per explicar una història fantàstica que connecti amb els referents de la nostra adolescència: el cinema d'Steven Spielberg, la sèrie V, però també Verano azul o Compañeros. I connectar-los amb les històries que m'ha agradat explicar al cinema: relats èpics, emocionals, que busquen abans de res el gaudi de l'espectador. Aquest serà un viatge al cinema d'entreteniment que ens apassionava i ens va fer dedicar-nos a això, però també un relat sobre la pèrdua i la dificultat de ser adolescent quan ets diferent», comenta Fernando González Molina, segons el comunicat.

La ficció, que s'ambientarà en el llevant espanyol, arrencarà el final de l'estiu de l'any 1992 en un petit poble de la costa. Sandra, Eva i Malena, tres joves adolescents de 15 anys, desapareixen en una discoteca sense deixar cap rastre. La policia no sembla estar buscant cap a la direcció correcta, per això Javi, el germà petit de Sandra, comença una investigació juntament amb Quino i Álvaro, els seus millors amics, i Zeta, el més fort de la seva classe. Junts descobreixen que els que tenen a la seva germana no són d'aquest món.