HBO estrena aquesta matinada Los Gemstones, la nova comèdia de Danny McBride, Jody Hill i David Gordon Hill. En la ficció, McBride interpreta Jesse Gemstone, el germà gran d'una família teleevangelista que es dedica a fer negoci de la predicació i l'oració.

En aquesta nova ficció de HBO, McBride interpreta Jesse Gemstone, el més gran de tres germans d'una família que ha convertit la predicació i l'oració en grans empreses. Abans, el clan el dirigien Eli i Aimee-Leigh, el pare i la mare, que tenien tota una sèrie de parròquies al sud del país i molt bona reputació gràcies a un programa de televisió que tots dos presentaven durant els anys vuitanta. Ara bé, els seus tres fills no tenen cap tipus de codi moral.

Jesse és el més compromès èticament del grup. Menteix la seva dona, insulta els seus germans i fills sempre que pot i trafica en cocaïna i prostitutes. Tot i assemblar-se als altres personatges de McBride, a diferència de Kenny Powers i Neal Gamby, que van generar empatia atès que havien caigut i fracassat a la vida, Jesse no ho ha fet. Té una esposa lleial, tres fills sans, una casa immensament enorme i una enorme quantitat de riqueses heretades.

Los Gemstones és la tercera comèdia de HBO que parteix de McBride, Hill i Green. El trio també ha produït Eastbound and Down, que va emetre's entre el 2009 i el 2012, i Vice Principals, que es va acabar l'any passat.